Επιστροφές/Παράδοση

Αποστολές προϊόντων
Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier  η οποία είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Κάθε αποστολή έχει έναν μοναδικό αριθμό τον οποίο μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με τον οποίο μπορείτε ανά πασά στιγμή να ενημερωθείτε από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών για το που βρίσκεται το δέμα σας.

Οι Επιπλέoν υπηρεσίες που πιθανόν θα ζητήσετε χρεώνονται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier με την οποία γίνεται η αποστολή.

Στην περίπτωση που λόγω του όγκου του προϊόντος  το κόστος μεταφορικών είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται στην παραγγελία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την διαφορά πριν γίνει η αποστολή της.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων πάνω από 100€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.( Μόνο σε παραγγελίες web)
Για αγορές μικρότερου ύψους  κάτω των 2kg  το κόστος αποστολής είναι 8,00€.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο αποστολής.

 

 Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι κατόπιν παραγγελίας, η παραγγελία  ξεκινά από την ημέρα κατάθεσης προκαταβολής του 30% της αξίας του προϊόντος σε συννενόηση πάντα με τον υπεύθυνο παραγγελιών του καταστήματος.Μετά από το πέρας 3 εργάσιμων ημερών χωρίς κατάθεση οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε άμεσα από την εταιρεία μας για την πιθανή ημερομηνία διαθεσιμότητας και θα πράξουμε ανάλογα.

Οι χρόνοι παράδοσης  είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα , τελωνεία και διαθεσιμότητα από τον προμηθευτή.

Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προιοντα που έχουν προχωρήσει σε παραγγελία με προκαταβολή δεν δίναται η ακυρωσή τους. 
Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείται η αποστολή του προϊόντος με courier στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε αλλαγή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του.
Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση επιστροφής προιόντων , εάν ο πελάτης δεν θέλει να προβεί σε αγορά κάποιου άλλου ισόποσου προιόντος, το χρηματικό ποσό μένει πιστωτικό για μελλοντικές αγορές με έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.
 Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη.
• Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η δυνατότητα αντικαταβολής ορίζεται για παραγγελίες που η συνολική τους αξία χωρίς τα μεταφορικά είναι άνω των 15 ευρώ.

Όταν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier η οποία είναι η Γενική Ταχυδρομική και πληρώνετε μόλις την παραλάβετε στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Στην περίπτωση που λόγω του όγκου του προϊόντος  το κόστος μεταφορικών είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται στην παραγγελία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την διαφορά πριν γίνει η αποστολή της.

Tο κόστος των μεταφορικών αναπροσαρμόζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier με την οποία γίνεται η αποστολή, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει τη παραγγελία του από το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα της ταχυμεταφορικής.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Κάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι  λογαριασμούς  

EUROBANK:   GR 7102603270000420200782770

ALPHA BANK: GR 5001402090209002002002429

NGB ΕΘΝΙΚΗ: GR 6501107140000071400476512

 

      ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Κατά την κατάθεση παρακαλούμε να μην ξεχάσετε να γράψετε στο πεδίο «αιτιολογία—παρατηρήσεις» του δικαιολογητικού κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. 

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατό για την κατάθεση σας στέλνοντας μας  το καταθετήριο ηλεκτρονικά στο email μας .

Μόλις  μας ενημερώσετε για την κατάθεση θα σας στείλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση της επιλογής σας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς η μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να την παραλάβετε και να την πληρώσετε από το κατάστημα μας μέσα στις επόμενες 4 ημέρες. Εάν δεν την παραλάβετε μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας  χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας, είτε ηλεκτρονικά. 

Αν η συναλλαγή γίνει ηλεκτρονικά, αφού συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της τράπεζας όπου αφού εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας η αγορά σας θα ολοκληρωθεί. 

Η ιστοσελίδα  δεν λαμβάνει γνώση για κανένα στοιχείο που εισάγετε  πάρα μόνο ενημερώνεται για το αν η χρέωση της κάρτας ήταν επιτυχής η όχι.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Ολοκληρώστε τις αγορές σας απλά και με περισσότερη ασφάλεια  χρησιμοποιώντας μόνο τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.