Τα Νέα μας

Michelin Power Days: Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

31/01/2020

Tα Michelin Power Days είναι ένας από τους μακροβιότερους και πιο επιτυχημένους θεσμούς track day στη χώρα μας. Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο track day το οποίο διοργανώνει το Halaris Bikes Center.

Στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, διεξάγεται το επόμενο διήμερο Michelin Powerday για μοτοσυκλέτες. Ιδανική ευκαιρία για να εξελίξετε τις οδηγικές σας ικανότητες, να οδηγήσετε με ασφάλεια σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πάντα με την επίβλεψη έμπειρων πλοηγών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρέχουν καθοδήγηση βοηθώντας τους αναβάτες να βελτιώσουν την τεχνική τους, και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στην πίστα. Η διοργάνωση φροντίζει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε περίπτωση πτώσης υπάρχει διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή βοήθειας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού (δερμάτινη φόρμα, κράνος, μπότες, γάντια), κατόπιν συνεννόησης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί στις 8.00 και θα διαρκέσει έως τη δύση του ηλίου. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριο - ενδιάμεσο - προχωρημένο - γρήγορο) ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες στη συγκεκριμένη πίστα, και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν περίπου 8 εικοσάλεπτα ανά ημέρα.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη, και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους. Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες εκπτώσεις για ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ενώ η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται στην πίστα.

Wolf Racing
Κοινοποίηση:

Περισσότερα Νέα